Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tříkrálová sbírka 2024

leden-2024.jpeg

 

 TŘÍKRÁLOVÁ  SBÍRKA  2024

 

 

 

Milí králové a vedoucí,

ze srdce Vám všem děkuji, že jste se zapojili do letošní Tříkrálové sbírky. Většina z Vás koleduje již pravidelně a začátkem ledna počítáte s jedním až dvěma dny, které věnujete na pomoc s přípravou a obcházení s pokladničkami. Obrovský dík za to všechno, velmi si toho vážím.

Letos se v našem regionu do tříkrálovky zapojilo zhruba 100 dobrovolníků (přibližně 70 dětí, 30 dospělých a 2 řidiči). Díky tomu se nám podařilo dát dohromady 35 skupinek a během jednoho dne jsme prošli celou Studenou a 25 okolních obcí a vesnic.

Navzdory nepříznivé předpovědi počasí a onemocnění několika koledníků, které znamenalo přeorganizování skupin na poslední chvíli, proběhlo nakonec koledování hladce a bez problémů. Dokonce se nám letos podařilo výtěžek posunout o 16 tisíc výš a můžeme se tak opět radovat z nové rekordní vybrané částky!

Čím dál víc si také uvědomuji, že koledování má i další významné dimenze než jen vybrané peníze, např. radost dětí z pomoci druhým, společný zpěv koledníků a dárců, vinšování zdraví starším lidem, kteří se na krále těší apod.

Chtěla bych poděkovat především Vám, králové a vedoucím skupinek J, kteří jste během koledování obětavě snášeli nevlídné počasí a jsem si vědoma, že bez Vaší pomoci by se Tříkrálová sbírka v takovém rozsahu určitě nekonala.

Dále děkuji všem, kterým není lhostejný osud druhých lidí, kteří přispěli jakoukoli finanční částkou, kteří nám – králům a vedoucím – prostě otevřeli nejen dveře, ale i svá srdce …

 

Magdaléna Zámostná,

koordinátorka TS

 

 

Výsledky Tříkrálové sbírky - STUDENÁ - 2024  

 

Výsledky Tříkrálové sbírky - OKOLNÍ OBCE  - 2024

CELKEM:               133.124,- Kč  

 Nádherné! Jste úžasní !     : )        

Vložení videa
 

Náhledy fotografií ze složky Tříkrálová sbírka 2024